GÜNCEL HABER
Tarih: 22.5.2023
Görüntülenme: 774
Haberi Yazdır
AK Partili vekillerden teşekkür ziyareti


            14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Genel seçimlerinde Yozgat’tan Ak Parti Milletvekili olarak seçilen TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan ilçemize teşekkür ziyaretinde bulundular.

            Ak Parti Çayıralan İlçe Teşkilat binasında partilileri ile bir araya gelen milletvekillerine Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Yozgat il Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir de eşlik ettiler.

            İlçe Başkanı Şahin Şahiner, İl Başkanı Yusuf Başer’in selamlama konuşmaları ardından partililerine seslenen Ak Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan;  Ak Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Yozgat genelinde ciddi desteğin olduğunu dile getirerek tüm Çayıralan halkına teşekkürlerini iletti. 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine dikkat çeken Şahan; “Cumhurbaşkanımızın olmadığı bir yerde bizlerin de milletvekili olmamızın hiç bir anlamı yok” dedi.

           

YOZGAT TÜRKİYE 4. OLDU

 

            Milletvekili Şahan konuşması ardından partililerine hitabeden TESKOMB Genel Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül; Yozgat’ın Türkiye genelinde büyük bir başarı gösterdiğinin altını çizdi.

            Akgül burada yaptığı konuşmasında; “şu anda sizlere teşekküre geldik. Allah razı olsun demeye geldik. Ayın 28’ine kadar biz dünyadan koptuk. Tamamen kendimizi oraya odakladık. Bazı arkadaşlarımız size şu işi söylemiştik. Şunu yapmadınız demesin. Çünkü bizim için tek odak 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Bu güne kadar meclise de gitmeyi düşünmüyoruz. Kendimizi dahi düşünmüyoruz” dedi.

            Yozgat’ın Türkiye’de dördüncü olduğunun altını çizen Akgül; “Türkiye’de Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a en çok oy veren iller birinci sırada Bayburt, İkinci Gümüşhane, Üçüncü sırada memleketi Rize  ve dördüncü sırada ise ondan çok az bir oy ile üçüncülüğü kaçıran dördüncü olan Yozgat’tır. Bu ülke genelinde büyük bir başarıdır. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

            “Karşınızdaki gurup sadece millete odaklanmış bir gurup değil”  diyen Akgül; “Her yolu deniyorlar. Gerek sandıklarda, gerek yazım işlerinde, gerekse aramıza sızarak. Her sandıkta 1 tane ideolojik adam yerleştirmişler. Kesinlikle her şeyi göze almış bir kişiyi sandığa yerleştirmişler. Sandıkta Cumhur İttifakına oy vereceğini anladıkları bir kişinin oyunu iptal ettirmek için elinden geleni yapıyorlar. Bakın Türkiye’de 1 Milyon oy geçersiz oldu. İnanın bu oyların % 80’i Cumhurbaşkanımızın oyuydu” dedi.

            Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara muhalefetin haksızlık ettiğini değerlendiren Akgül; “Bakın Hatay ili  Defne İlçesinde oylar sayıldı. Halkın % 90’ı Millet İttifakına oy verdi. Cumhur ittifakına % 8 oy verdiler. Ne dedi. Cumhurbaşkanımız. “Başımızın üstünde yeri var” dedi. Peki onlar ne yapıyorlar. Maalesef gönderdikleri üç kuruşluk yardımı bile haram ediyorlar. Zehri zıkkım ediyorlar. 1 bardak su dahi gönderen gönderdiği suyu haram etti” dedi.

            Tüm Çayıralan halkına teşekkürlerini ileten Milletvekili Abdulkadir Akgül; 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde tüm sandık başkanları ve müşahitlere oylara sahip çıkmaları temennisinde bulundu.

            Çayıralan Ak Parti ilçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanı Sezai Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları ve Kadın Kolları Başkan ve üyeleri de katıldı.
İLGİLİ RESİMLER
ÇAYIRALAN HABER 2021 Tüm Hakları Saklıdır
Çayıralan HABER, Doğru ve İlkeli Haber ,Reklam ve Tüm İlanlarınız için, www.cayiralanhaber.com