GÜNCEL HABER
Tarih: 9.3.2023
Görüntülenme: 1038
Haberi Yazdır
HAYDİ ÇAYIRALAN İLÇEN İÇİN TAKIMINA SAHİP ÇIK


Bölgesel Amatör Kümeye yükselmek için var gücüyle yoluna devam eden Erfa Çayıralan Esnafspor 12 Mart 2023 tarihinde saat 14:00’de Sorgun Belediye Spor ile karşılaşacak.

            Bölgesel Amatör Kümeye yükselmek için var gücüyle yoluna devam eden Erfa Çayıralan Esnafspor  tarihi maçlarından birini 12 Mart 2023 tarihinde saat 14:00’de Sorgun Belediye Spor ile yapacak.

            Erfa Çayıralan Esnafspor Klübü basın sözcüsü Sezai Efe; 12 Mart 2023 tarihinde Sorgun’da saat 14:00’de oynanacak olan Sorgun Belediyespor ile Erfa Çayıralan Esnafspor Play-Off futbol müsabakasına  tüm Çayıralan halkını davet etti. 

            Yozgat 1.Amatör play-off futbol liginde ilçemizi temsil eden Erfa Çayıralan Esnaf Spor Kulübü ilk karşılaşmasında Sarıkaya Belediyesporu 3-0, ikinci karşılaşmasında Yozgat Bişek Sporu 5-2 yenerek yoluna devam etti.  Bu hafta oynayacakları Sorgun Belediyespor maçının çok önemli olduğunu vurgulayan Basın Sözcüsü Sezai Efe, altı takımla mücadele ettiklerini söyledi. Bu altı takımla çift devreli 10 maç oynayacaklarını belirten Efe,  burada lider olarak bitireceklerini ve Bölgesel Amatör Lige tekrar Allah nasip ederse çıkacaklarını vurguladı. Efe; Burada en son ana kadar hep birlikte mücadele etmeye devam edeceklerini söyleyerek; “başta Sayın Kaymakamımız Mustafa Çelik, Sayın İlçe Belediye Başkanımız Ömer Codar, Sayın Belde Belediye başkanımız Muammer Çetin, Sayın İlçe siyasi parti başkanlarımız, Sayın İl Genel Meclis Üyelerimiz, sayın STK başkanlarımız ve değerli ana sponsorumuz Sayın İbrahim Hazer'i ve tüm halkımızı bu zor virajda takımımızın yanında görmek istiyoruz” dedi.

            Takımdaki maddi sıkıntıya değinen basın sözcüsü Efe, “Takımımızın her hafta yüklü bir gideri var. Değerli iş adamalarımızı, ilçe esnafımızı ve halkımızı maddi desteğe çağırıyoruz. Az çok demeyin desteğinizi esirgemeyin.

            Takımın hesap numarası T.C. Ziraat Bankası Çayıralan Şubesi Erfa Çayıralan Esnaf Spor Kulübü Iban No :TR 6900 0100 0419 3956 0970 5001”

İLGİLİ RESİMLER
ÇAYIRALAN HABER 2021 Tüm Hakları Saklıdır
Çayıralan HABER, Doğru ve İlkeli Haber ,Reklam ve Tüm İlanlarınız için, www.cayiralanhaber.com