GÜNCEL HABER
Tarih: 25.5.2023
Görüntülenme: 749
Haberi Yazdır
KİTAPLARINI PAŞLAŞTILAR


Sorgun Yunus Emre İlk/Ortaokulu Öğrencileri kitaplarını paylaştılar.

            6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremin yaraları devlet millet eliyle sarılmaya  çalışılırken Sorgun Yunus Emre İlk/Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri tarafından "Hatay ile Kitabını Paylaşır mısın?" ve "Bir İyilik Hareketi" adıyla iki kampanya düzenlendi.

           

2 Bin Adet Kitap Toplandı         

 

            Okul Müdürü Mehmet Kılıçarslan kampanyaların büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, kitap kampanyasında 2 bin kitabın toplandığını, zeka olunları kampanyasında ise 7 bin liralık zeka oyunun Hatay İskenderun'daki Abdulkadir Kocabaş İlkokuluna gönderildiğini söyledi. Kılıçarslan, "Yaşadığımız depremin yaralarını kitap ve oyun ile daha hızlı sarabileceğimize inanıp deprem bölgesine gönderilmek üzere  okulumuzda "Hatay ile Kitabını Paylaşır mısın?" isimli kitap toplama kampanyası ve zeka oyunları almak için "Bir İyilik Hareketi "projesini başlattık. Kitap toplama kampanyası ile 2 bin adet kitap toplandı. Bir İyilik Hareketi projesi ve okul idaremizin katkısı sonucunda ise 7bin lira değerinde zeka oyunu alınarak Hatay İskenderun'daki Abdulkadir Kocabaş İlkokulu'na gönderdik." dedi.

           

            Kampanyalarına destek olan öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür eden Kılıçarslan, "Deprem olduktan sonra yaşanan üzüntüler sevgiyle hafifleyecek. Kampanya süresince küçük yüreklerinde ki büyük sevgileriyle çalışıp gayret gösteren öğrencilerimizin hediyeleri deprem bölgesindeki arkadaşlarına umut olacağına inanıyoruz. Projelerin koordinatörü öğretmenimiz Aylin Dağ ve katkı sunan tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz." dedi.

           

            Hatay İskenderun'daki Abdulkadir Kocabaş İlkokulu Okul Müdürü Ahmet Şentürk ise okullarına ulaştırılan kitap ve zeka oyunlarının öğrenciler tarafından büyük mutlulukla karşılandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.
İLGİLİ RESİMLER
ÇAYIRALAN HABER 2021 Tüm Hakları Saklıdır
Çayıralan HABER, Doğru ve İlkeli Haber ,Reklam ve Tüm İlanlarınız için, www.cayiralanhaber.com