GÜNCEL HABER
Tarih: 12.1.2023
Görüntülenme: 1131
Haberi Yazdır
OKUL GÜNÜM GAZETESİ OKUYUCU İLE BULUŞTU


            Sarıkaya İlçemiz Şehit Metin Arslan İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Tolga Cengiz rehberliğinde yazmış oldukları şiir, masal ve hikayelerden oluşan gazete Tek Matbaa tesislerinde basılarak okuyucu ile buluştu. Süreç hakkında bilgi veren sınıf öğretmeni Tolga Cengiz “Okullar yalnızca öğrencilere birtakım bilgiler yükleyen sistematik yapılar olmaktan öte değişen dünyanın paradigmalarını topluma aktarmada önemli bir yere sahiptir. Okullarda uygulanan eğitim ve öğretim programları da bu vizyon ve misyon üzerine inşa edilmektedir. Çağdaş yüzyılda araştıran, sorgulayan ve en önemlisi üreten bireyler yetiştirmek, öğretmenler olarak bizlerin en önemli sorumluluğudur.

Elinizde tutmuş olduğunuz gazete ile hem günümüzde önemi daha çok sorgulanan yazılı ve görsel medya konusuna dikkat çekerek öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak hem de öğrencilerimizin kendi eserleriyle, çocuk edebiyatı başlığında yeni bir sayfa açmak istedik. Bu amaç doğrultusunda hazırlanan gazetemiz ile umut ediyoruz ki siz değerli okurlarımızın beğenisini kazanırız.” Dedi.

Bizde Yöre Haber gazetesi olarak Şehit Metin Arslan İlkokulu yöneticileri, sınıf öğretmeni Tolga Cengiz'e ve minik gazeteci meslektaşlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Haber Mustafa Tek Yöre Haber

İLGİLİ RESİMLER
ÇAYIRALAN HABER 2021 Tüm Hakları Saklıdır
Çayıralan HABER, Doğru ve İlkeli Haber ,Reklam ve Tüm İlanlarınız için, www.cayiralanhaber.com